Caposix  is een rock-,  popcoverband met een opzwepende touch, bestaande uit een hechte club muzikanten uit Deventer en omstreken.  

Sinds de oprichting in 2013 speelt CapoSix in roulerende bezetting samen, met zes man als vaste bandleden. Hieronder een kleine kennismaking:


Paul


Paul is sinds jaar en dag onze bassist en naast dat hij dit uitstekend doet, weet hij tijdens de repetities altijd humor en een goede spirit te brengen bij iedereen.

James


James is de man van het ritme en de beat: onze fantastische drummer. Het maakt hem niet uit wat er gespeeld wordt: hij weet iedereen aan te sturen met zijn spel.


John


John is er sinds het prille begin bij en brengt als onze gitarist met zijn gitaarspel de rock-‘n-roll sferen tot leven. Zijn passie voor muziek is te horen bij elke repetitie en elk optreden.


Patrick


Patrick heeft een dubbele rol in de band, hij is niet alleen gitarist maar ook ondersteunend vocalist! Zijn stem past uitstekend in het Nederlandse genre dat wij ook spelen.


Amber


Amber maakt sinds 2020 deel uit van CapoSix en maakt de opstelling compleet als leadzangeres. Al jaren treedt ze op in verschillende formaties, en nu brengt ze met haar sound vernieuwing bij CapoSix.


Davey


Davey is sinds het ontstaan van CapoSix de leadzanger, en zijn rauwe stemgeluid is onmiskenbaar kenmerkend voor de band. Zijn energie maakt hem een podiumbeest, en klaar om ieder feestje op z’n kop te zetten.